Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Laatste update:

Bij het duel tussen City en Wolves waren verschillende voetbalsterren aanwezig. Zo keerde David Silva voor het eerst sinds zijn vertrek in juli 2020 terug in het Etihad. De Spanjaard vertrok vier jaar geleden zonder echt afscheid te hebben genomen door de coronapandemie.

Ook Robben was bij het duel van the Citizens aanwezig, schrijven Engelse media. De voormalig Oranje-international speelde in zijn tijd bij Bayern München onder Pep Guardiola, de huidige succestrainer van City.

Arjen Robben en Pep Guardiola werkten succesvol samen bij Bayern München.

Robben was aandachtig toeschouwer bij de vierklapper van Haaland en meldde zich na afloop in de kleedkamer van de Engelse grootmacht. Naar verluidt kreeg hij rond het duel een kijkje in de keuken van zijn voormalig leermeester.

Robben lachte in het verleden eens om de manier waarop Guardiola hem te pas en te onpas belde om over zijn werk te praten. De twee onderhouden een warme band en ontmoetten elkaar zaterdag dus weer sinds lange tijd.

"Guardiola is helemaal bezeten van voetbal", sprak Robben eens. "Hij belde mij een keer om 02:00 uur 's nachts om over de tactiek te praten."

Guardiola trad in 2013 in dienst bij Bayern en zou er uiteindelijk tot 2016 blijven. In die periode won hij met Robben drie landstitels, twee keer de beker, het WK voor clubteams en de Europese Supercup.

Manchester was niet de enige stad die Robben aandeed tijdens zijn bezoek aan Groot-Brittanië. Op sociale media verschenen ook foto's van de oud-aanvaller met voormalig ploeggenoot Thiago Alcántara, wat een bezoek aan Liverpool - Tottenham Hotspur verraadde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
1
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties