Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AC Milan opent onderhandelingen over beoogde opvolger van Neymar'

Laatste update:

"Ja, het is goed mogelijk dat Gabigol naar Milan gaat. Als hij vertrekt, dan wordt hij verkocht en niet verhuurd. We zoeken naar de beste oplossing voor alle partijen", aldus Ribeiro. De achttienjarige Gabigol maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut voor Santos en wordt gezien als de opvolger van Neymar. Barcelona zou bij de transfer van Neymar in juli 2013 zelfs een eerste optie op Gabriel hebben bedongen.

In het contract van Gabigol staat overigens een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro. Zijn zaakwaarnemer behartigt overigens ook de belangen van Robinho, de 31-jarige ploeggenoot van Gabigol. Santos huurt Robinho van Milan en voorzitter Modesto Roma schijnt binnenkort naar Milaan af te reizen om met de plaatselijke AC te onderhandelen over Robinho én Gabigol.

Zou Gabigol een goede speler voor AC Milan zijn, denk je?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
113
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties