Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan plaatst zich voor kwartfinale na wanprestatie van Tottenham Hotspur

Laatste update:

Bij Tottenham moest onder meer Arnaut Danjuma het doen met een reserverol. Manager Antonio Conte gaf op de vleugels de voorkeur aan Dejan Kulusevski en Heung-min Son, die voor aanvoer richting spits Harry Kane moesten zorgen. De geschorste Eric Dier werd centraal op het middenveld vervangen door Oliver Skipp. Milan-trainer Stefano Pioli koos voor een 4-3-3-formatie in plaats van het 3-4-2-1-systeem dat de oefenmeester doorgaans hanteert in de Serie A. Dat betekende onder meer dat Theo Hernández naar achteren werd geschoven om Son beter in bedwang te houden. Centraal op het middenveld stond Rade Krunic opgesteld, wat betekende dat de van een blessure teruggekeerde Ismaël Bennacer op de bank moest plaatsnemen.

De eerste helft was een bijzonder matige. Het spel speelde zich grotendeels af op het middenveld, waardoor de kansen zeer schaars bleven. Bij Tottenham vielen vooral Cristian Romero en Clément Lenglet op door onnodige gele kaarten te pakken. Junior Messias kreeg de grootste kans van het eerste bedrijf. Na een slim uitgevoerde vrije trap belandde de bal aan de rechterkant van de zestien bij de Braziliaan, die zijn inzet voorlangs zag vliegen. Na ruim een half uur spelen kwam het meest dreigende moment van Tottenham per toeval tot stand. Een voorzet van Kane werd dusdanig van richting veranderd door Malick Thiaw, die zag dat Mike Maignan zijn been moest strekken om de bal tot corner te verwerken. In het restant van de eerste helft werd het niveau van beide ploegen er niet beter op, waardoor 0-0 een logische ruststand was.

In het eerste kwartier na rust gebeurde er al meer dan in de hele eerste helft. Nadat enkele dreigende voorzetten van the Spurs op niets uitliepen, kreeg Milan in de 51ste minuut een goede mogelijkheid. Brahim Díaz wurmde zich langs de verdediging van Tottenham, waarna zijn schot gepareerd werd door Fraser Forster. In de rebound schoot Rafael Leão een meter of twee naast. Tottenham moest in de aanval om uitschakeling te voorkomen en dat leidde na een goede individuele actie van Pierre-Emile Højbjerg tot een schot van de Deen, die zijn poging onschadelijk gemaakt zag worden door Maignan. De Milanezen kregen meer en meer ruimte en dat leidde tot schoten van onder meer Leão, Díaz en Giroud, maar het ontbrak hen aan overtuiging in de afronding.

Met zo'n twintig minuten besloot Conte om Emerson Royal te vervangen voor Richarlison. De Braziliaan liet zich direct gelden door ogenschijnlijk bewust tegen Maignan aan te lopen, wat leidde tot een opstootje. Het wakkerde een klein vuurtje aan bij Tottenham, dat desondanks maar moeilijk tot kansen kwam. De problemen voor Tottenham werden een kwartier voor tijd nog groter, nadat Romero zijn tweede gele kaart pakte wegens een harde charge op de voet van Hernández. Davinson Sánchez viel meteen daarna in en de Colombiaan claimde tien minuten voor tijd een strafschop na een vermeende overtreding van Hernández. In de tegenaanval liet Leão na het tweeluik te beslissen. In minuut 93 werd Maignan de held door een kopbal van Kane te pareren, terwijl invaller Divock Origi in de tegenaanval de paal raakte. Daar bleef het bij.

Champions League
Tottenham Hotspur
0 - 0
AC Milan

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
348
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties