Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan poetst achterstand weg in krankzinnig duel met zeven treffers

Laatste update:

Milan beleeft verre van de beste seizoensstart uit de clubgeschiedenis en kon een overwinning dus goed gebruiken. De wedstrijd begon prima voor i Rossoneri, want een van richting veranderd schot van Giacomo Bonaventura zorgde na nog geen tien minuten spelen voor de 1-0. Matteo Politano profiteerde een minuut later echter van gerommel in de Milanese verdediging en schoot meteen de gelijkmaker achter Gianluigui Donnarumma.

Na rust ging het echter snel van kwaad tot erger voor de thuisploeg. Lorenzo Pellegrini bediende Francesco Acerbi, die Donnarumma met een geplaatst schot kansloos liet. Pellegrini nam twee minuten later zelf de 1-3 voor zijn rekening: hij kreeg de bal in het strafschopgebied en zag zijn poging links langs de doelman gaan. Milan leek in de problemen te zitten, maar kreeg met nog twintig minuten te gaan de kans om terug in de wedstrijd te komen.

Carlos Bacca mocht van elf meter aanleggen voor een strafschop en benutte het buitenkansje onberispelijk. Hiermee was de koek nog niet op voor de thuisploeg, want Manuel Locatelli knalde Milan op prachtige wijze uit een afgeslagen corner langszij. Tot afgrijzen van Sassuolo werd het met een krap kwartier te gaan zelfs nog 4-3: Gabriel Paletta sprong hoger dan alles en iedereen kopte de bal op aangeven van M'Baye Niang achter Andrea Consigli.

GRANDISSIMO! A.C. Milan buigt in 21 minuten een 1-3 achterstand om in een 4-3 voorsprong. En dit was de treffer van de 18-jarige Manuel Locatelli!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 2 oktober 2016

-
Vind jij dat AC Milan het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties