Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan-speler staat doodangsten uit: 'Ze richtten een pistool op mijn gezicht'

Laatste update:

"Is alles oké in Milaan? Ik ben zojuist overvallen door twee mannen die een pistool op mijn gezicht richtten", zo schrijft Castillejo op Instagram Stories. Milan is zelf nog niet met een communiqué naar buiten getreden, maar volgens de doorgaans goed ingevoerde fanwebsite Milannews.it zagen de twee overvallers hun kans schoon toen Castillejo in zijn auto stopte bij een verkeerslicht. Zij bedreigden de Spanjaard met een vuurwapen en maakten vervolgens diens horloge buit.

Castillejo is sinds de zomer van 2018 actief voor AC Milan, dat destijds 21,3 miljoen euro betaalde aan Villarreal voor de diensten van de rechtsbuiten. Hij speelde dit seizoen 16 wedstrijden in de Serie A, waarin hij twee doelpunten en twee assists wist aan te tekenen. Milan speelt aanstaande vrijdag het tweede duel met Juventus in de halve finales van de Coppa Italia; de heenwedstrijd eindigde op 13 februari in een 1-1 remise.

Meer nieuws

Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
0
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties