Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'

Laatste update:

Het Engelse medium zette analist Carragher in om zo veel mogelijk spelers te verzamelen om een videoboodschap in te spreken voor Klopp. Henderson, die in Liverpool jarenlang samenwerkte met de afzwaaiende manager, heeft bedankt voor zijn deelname aan dat video-item.

Onder meer Virgil van Dijk, Steven Gerrard en Mohamed Salah verschenen wél in de speciale video voor Klopp, maar Henderson ontbrak dus. Carragher wil duidelijk maken dat hij de Engelse routinier in ieder geval heeft benaderd.

"Ik sprak twee of drie weken geleden via WhatsApp met Jordan, vanwege een video-item dat ik namens Sky Sports maakte voor Klopp", aldus Carragher. "Het was mensen opgevallen dat Jordan niet in het video-item zat. Ik merkte dat Jordan zichzelf niet was en kreeg het gevoel dat hij niet met de pers wilde praten."

Carragher begrijpt dat Henderson baalt van zijn start bij Ajax. "Ik weet niet hoe hij gespeeld heeft en heb alleen de resultaten gezien. Ik weet enkel dat het geen goed seizoen is geweest voor Ajax en dat ze hem daarom juist gehaald hadden." Henderson weet in Amsterdam nog geen potten te breken en heeft zich bij het nationale elftal niet in de kijker gespeeld voor het EK.

Ook Hans Kraay junior, presentator van ESPN, komt ter sprake. "Ik herinner me een interview waarin een Nederlandse man er hard in ging bij hem. Ik heb toen besloten om Henderson niet al te veel te pushen om een interview te doen", besluit Carragher het onderwerp.

Henderson heeft via Instagram overigens wel gereageerd op het vertrek van Klopp bij Liverpool. "Thank you for everything Boss", liet de 81-voudig international weten. Henderson was de vaste aanvoerder van Klopp toen Liverpool in 2019 beslag legde op de Champions League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chaos in Gelsenkirchen: gemaskerde Engelse fans vallen café met Serviërs binnen
1
Koeman roemt 'echt geweldige' uitblinker bij Nederland: 'Wissel was onnodig'
9
Van der Vaart had één speler niet laten spelen tegen Polen: 'Hij voegt niks toe'
19
Van der Vaart begint spontaan te stralen: 'Hij is dé man op dit moment'
2
Van Hooijdonk lyrisch over uitblinker Nederlands elftal: 'Geweldige wedstrijd'
12
Weghorst onthult inhoud appje naar vriendin: voorspelling komt bijna exact uit
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties