Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan verspeelt dubbele voorsprong en raakt Balotelli kwijt

Laatste update:

Het team van Allegri leek in het eerste bedrijf de basis te leggen voor een zege in Florence, waar men sinds november 2005 ongeslagen was. Na een kwartier spelen zorgde Riccardo Montolivo voor de 0-1. Hij ontfutselde David Pizarro de bal en schoot het leer in de korte hoek van Emiliano Viviano. Milan drukte door, maar had pech dat pogingen van Mario Balotelli, Sulley Muntari en Stephan El Shaarawy niets opleverden. Christian Abbiati moest in actie komen op een inzet van Stevan Jovetic.

Enkele minuten voor rust kwam Fiorentina met tien man te staan. In een duel om de bal kreeg El Shaarawy de elleboog van Nenad Tomovic in zijn gezicht, al leek dit niet met opzet te zijn. Tot woede van de spelers van Fiorentina trok de dienstdoende arbiter echter een rode kaart uit zijn zak. Dat was niet de enige domper voor het team van Vincenzo Montella: vlak voor rust haakte Jovetic geblesseerd af.

Na een uur spelen vergrootte Milan de voordelige marge. Een harde voorzet van Montolivo werd door Mathieu Flamini achter Viviano gewerkt: 0-2. Fiorentina leek verslagen, maar vocht zich terug in de wedstrijd. Adem Ljajic kreeg enkele minuten later een goedkope strafschop na een duel met Antonio Nocerino en schoot zelf raak: 1-2. Twintig minuten voor tijd beging Mattia De Sciglio een overtreding op Juan Cuadrado en was het Pizarro die de elfmetertrap benutte: 2-2. Balotelli pakte luttele minuten eerder een onnodige gele kaart, omdat hij Facundo Roncaglia niet een vrije trap liet nemen. Daardoor mist hij de belangrijke topper tegen nummer twee Napoli.

-
Eindigt AC Milan bij de eerste drie?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties