Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan zegeviert in duel vol zondagsschoten en deelt plots tweede plek

Laatste update:

Na de remise van Lazio, eerder op de zondag, stond er plots meer druk op de wedstrijd. De winnaar zou immers stijgen naar een gedeelde tweede plek. Chievo, dat al elf thuiswedstrijden op rij ongeslagen was, zocht aanvankelijk het meest naar de voorsprong. Rechtsback Fabrizio Cacciatore moest weliswaar een voorzet van Suso van de lijn halen, maar verder kwam Chievo in de eerste 44 minuten eigenlijk niet in de problemen. Het overwicht werd echter niet vertaald in een voorsprong en vlak voor rust was het aan de andere kant wél raak.

Een slechte bal van Cacciatore werd onderschept door Milan, waarna Juraj Kucka de ruimte vond voor een heerlijke, snoeiharde uithaal in de bovenhoek. Direct na de onderbreking was het weer raak. Opnieuw lag slordig balverlies ten grondslag aan een doeltreffend afstandsschot, dat ditmaal van M'Baye Niang kwam. Met een poeier in de verre hoek liet hij doelman Stefano Sorrentino kansloos. Milan speelde geen grootse wedstrijd, maar piekte dus op exact de juiste momenten en leek de wedstrijd in de tas te hebben.

De voorsprong deed Milan goed, want de ploeg kwam beter in het spel en liet Chievo niet meer gevaarlijk worden. Dat zag ook Chievo-trainer Rolando Maran, die zodoende besloot om De Guzmán in minuut 65 binnen de lijnen te brengen. De oud-Feyenoorder stond een kwartier voor tijd samen met Valter Birsa in de startblokken om een vrije trap van een meter of twintig te nemen; het werd uiteindelijk Bira en die krulde de bal schitterend achter Gianluigi Donnarumma. Chievo zocht naar meer, maar kreeg het tegenovergestelde na een eigen doelpunt van Dario Dainelli in de blessuretijd. Milan heeft nu zestien punten verzameld uit de eerste acht wedstrijden. Volgende week wacht Juventus, dat met 21 punten fier aan kop gaat.

-
Verdiende AC Milan de zege?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
15
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties