Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AC Milan zoekt contact met Feyenoord-speler om te spreken over transfer'

Laatste update:

De journalist van Relevo verzekert dat Wieffer klaar is voor een volgende stap en dat hij vastberaden is Feyenoord deze zomer te verlaten.

Meer: Mats Wieffer komt met eerste reactie na recordtransfer van Feyenoord naar Brighton & Hove Albion

Bovendien benadrukte hij eerder al dat Atlético Madrid momenteel niet op poleposition ligt om de 24-jarige controleur binnen te halen, en dat enkele Premier League-clubs en Serie A-teams minstens zo geïnteresseerd zijn in Wieffer.

Woensdagavond wordt dus bekend dat AC Milan 'enkele dagen geleden' al contact heeft gezocht met de zakelijke vertegenwoordigers van Wieffer. Naar verluidt verlangt Feyenoord een transfersom van minimaal 20-25 miljoen euro.

Wieffer beschikt in De Kuip nog over een contract dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt. Transfermarkt schat de transferwaarde van de middenvelder op dit moment overigens op 30 miljoen euro.

Hij kan persoonlijk terugkijken op een uitstekend seizoen bij Feyenoord. Wieffer was opnieuw een onbetwiste basisspeler onder trainer Arne Slot en speelde uiteindelijk 42 officiële duels. Daarin noteerde hij 6 goals en 4 assists.

Door een dijbeenblessure moest Wieffer de gewonnen bekerfinale tegen NEC aan zich voorbij laten gaan. Ook het EK in Duitsland komt voor de negenvoudig international van Oranje te vroeg.

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
25
Dit enorme bedrag verdiende de KNVB al dankzij prestaties van Oranje op het EK
6
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
36
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties