Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Achahbar met twee heerlijke doelpunten held van De Kuip

Laatste update:

Feyenoord knalde in een kolkende Kuip uit de startblokken en had na tien seconden spelen al op voorsprong moeten staan. Lex Immers werd door Elvis Manu vrij voor keeper Jeroen Zoet gezet, maar de aanvallende middenvelder raakte de bal helemaal verkeerd. In een daaropvolgende vrije trap was het opnieuw bijna raak; dit keer belandde de bal via Jens Toornstra in de handen van Zoet. Koploper PSV, dat speelde met Karim Rekik en Adam Maher in de basis, wist zich niet onder de druk van Feyenoord uit te voetballen en kwam in het eerste kwartier nauwelijks over de middenlijn.

PSV hield de rijen gesloten en kwam er na een minuut of twintig voor het eerst goed uit. Depay nam het doel van Kenneth Vermeer onder vuur; de doelman bracht redding op het schot van de topscorer van de Eredivisie. Feyenoord kreeg daarna nog een behoorlijke kans via Achahbar, die dus de voorkeur kreeg boven Mitchell te Vrede, maar de grootste kans van de eerste helft was voor Maher. De PSV'er nam de bal bij een afgeslagen vrije trap heerlijk op zijn slof en geselde op die manier de lat boven Vermeer.

Hoogstaand was het in ieder geval niet in De Kuip. Als Immers in de openingsfase had gescoord had het er anders uitgezien, maar nu kwam de wedstrijd lange tijd niet tot ontbranding. Richting de uurmarkering draaide Feyenoord de duimschroeven aan en kreeg PSV de tegentreffer waar het op kon wachten. Het team van Phillip Cocu kwam nog goed weg toen er een strafschop werd gegeven, maar scheidsrechter Pol van Boekel van de zijlijn doorkreeg dat er buitenspel aan zijn fluitsignaal vooraf ging. Met een fantastische halve omhaal opende Achahbar vervolgens alsnog de score.

Memphis Depay kreeg direct na die goal dé kans op de gelijkmaker, maar faalde oog in oog met Vermeer. Dat kwam hem duur te staan, want het zou daarna al helemaal de wedstrijd van Achahbar worden. Na een uitstekende combinatie door het centrum volleerde hij de bal op heerlijke wijze in de verre hoek voor de 2-0. Een nederlaag leek onafwendbaar voor PSV, maar de Eindhovenaren kwamen uit het niets terug in de wedstrijd. Vermeer stond op het verkeerde been bij een schot van afstand van Depay (2-1). Feyenoord opereerde plots angstig. Depay scoorde uit buitenspelpositie en de tot dan toe onzichtbare Luuk de Jong kopte over, waardoor het 2-1 bleef.

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
32
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties