Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Achteraf ben ik blij dat Claudio Ranieri 'nee' zei tegen ons aanbod'

Laatste update:

De voorzitter van Cagliari gooide vorig jaar ook een lijntje uit naar Ranieri om trainer te worden bij zijn club. De club was net gedegradeerd uit de Serie A en had afscheid genomen van Gianluca Festa. Ranieri was een oude bekende van i Rossoblu, want van 1988 tot 1991 werkte hij ook al voor ze. Ditmaal besloot Ranieri de aanbieding echter van de hand te wijzen en te wachten op een optie elders.

"Ik ben blij dat ik Ranieri een aanbieding deed, maar ik ben achteraf ook blij dat hij 'nee' zei. Als je nu toch kijkt wat hij geflikt heeft in de Premier League...", zegt Giulini lovend. "Met Massimo Rastelli haalden we uiteindelijk een trainer die vergelijkbaar is aan Ranieri. Ze staan allebei voor prachtige sprookjesverhalen. Voor ons is het een gecompliceerd seizoen geweest, maar dat we nu promoveren is te danken aan onze directeur en de trainer."

"We hebben recent nog een hobbel gekend, maar onze spelers hebben zich geweldige mannen getoond en we zijn erin geslaagd de droom uit te laten komen", zegt Giulini trots. Cagliari slaagde er dankzij een 0-3 overwinning bij Bari vrijdagavond in promotie naar de Serie A veilig te stellen.

Denk je dat Claudio Ranieri volgend seizoen weer zo goed presteert met Leicester City?

Meer nieuws

Memphis Depay keert na 4e spierblessure dit seizoen terug in selectie Atlético
2
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
98
Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
6
Brahim Díaz neemt Real Madrid bij de hand tegen gedegradeerd Granada
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties