Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Achteraf had Stef de stap naar Louis van Gaal moeten maken'

Laatste update:

Nijland senior was jaren geleden al directeur bij FC Groningen, toen Ron Jans zijn zoon liet debuteren in het eerste. Na de verkoop van Nijland junior aan PSV wachtte iedereen af hoe hij het daar zou doen, maar het werd een teleurstelling. De Telegraaf roept in herinnering dat de jonge Nijland het etiket 'te lief' droeg en mede daardoor niet tot wasdom kwam. "In die tijd hadden ook Ajax, Feyenoord en AZ zich bij ons gemeld", weet vader Nijland nog.

"Achteraf heb ik wel eens gedacht of het niet beter was om de stap naar het AZ van Louis van Gaal te maken. Want je weet als híj het in je ziet zitten, dat hij dan voor je gaat" aldus Nijland senior. Hij had achteraf misschien het advies willen geven aan zijn zoon, om nog even te wachten voordat hij weg zou gaan bij de Trots van het Noorden. Nijland merkte dat zijn zoon nog niet helemaal op eigen benen stond. Dat uitte zich bijvoorbeeld in een grote stapel ongeopende rekeningen, als senior junior bezocht.

Uiteindelijk stond Nijland de volle vijf seizoenen onder contract bij PSV, maar hij behoorde niet alle jaren tot de A-selectie. De aanvaller annex aanvallende middenvelder liet zich in zijn tweede seizoen verhuren aan Willem II en in zijn vierde seizoen aan NEC. Het laatste contractjaar bracht hij ten dele door in Australië, bij Brisbane Roar. Vervolgens pikte Ron Jans hem weer op bij PEC Zwolle en met die club speelt hij zondagavond de bekerfinale, tegen zijn oude liefde. Nijland maakte dit seizoen al elf doelpunten, meer dan ooit tevoren.

-
Naar AZ gaan was beter geweest voor Stef Nijland dan voor PSV te kiezen

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
8
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
70

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties