Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Achttienjarige brengt Milan met geweldige uithaal tegen Juventus in extase

Laatste update:

Paulo Dybala leek binnen een minuut al voor het eerste gevaar te gaan zorgen, maar de Argentijn werd teruggefloten wegens buitenspel. Suso zette aan de andere kant Gianluigi Buffon aan het werk, terwijl Giangluigi Donnarumma even later gestrekt moest bij een nieuwe poging van Dybala. De spits haalde het rustsignaal overigens niet: hij moest zich na ruim een half uur spelen laten vervangen met een hamstringblessure.

Even later vond het meest controversiële moment van het eerste bedrijf plaats: Miralem Pjanic dacht uit een vrije trap de 0-1 op het scorebord te zetten, maar Leonardo Bonucci dook zo hinderlijk voor Donnarumma op dat de scheidsrechter affloot wegens buitenspel. Het was echter Mehdi Benatia die zich in eerste instantie in een buitenspelpositie bevond stond, dus het doelpunt was technisch gezien gewoon geldig.

Juventus bleef na rust de bovenliggende partij, al slaagde de koploper er nauwelijks in dat overwicht om te zetten in gevaar voor het doel. Het was dan ook Milan dat daar met nog 25 minuten te gaan van profiteerde: Suso vond Locatelli met een slim passje aan de zijkant van het strafschopgebied, waarna de achttienjarige middenvelder Buffon met een geweldige streep via de onderkant van de lat verschalkte.

Juventus moest in de slotfase dus aan de bak en Massimiliano Allegri bracht Mario Mandzukic in het veld voor Benatia. De bezoekers zetten daarna vol aan en Donnarumma greep met gevaar voor eigen leven in toen er drie man in het zwart-wit voor hem opdoken. Stefano Sturaro werd vlak voor tijd nog als extra breekijzer ingebracht, maar dit mocht niet baten. Sami Khedira had in de slotseconde nog wel een geweldige uithaal in huis, maar zag Donnarumma met een even geweldige redding antwoorden.

Wat een GOLAZO van Manuel Locatelli!!!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 22 oktober 2016

-
Zie jij AC Milan als een kandidaat voor de landstitel?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties