Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Achttienjarige invaller redt Man City, Arsenal veel beter dan Stoke

Laatste update:

Crystal Palace - Manchester City 0-1
Op Selhurst Park waren veel ogen gericht op Kevin De Bruyne, de recordaankoop van Manchester City die tegen Crystal Palace nog op de bank begon. Hij kwam echter al vrij snel in het veld, omdat Sergio Agüero na een nare tackle van Scott Dann geblesseerd uitviel. Met De Bruyne binnen de lijnen kwam Wilfried Bony dicht bij de openingstreffer, maar Alex McCarthy redde uitstekend. De keeper hield ook een schot van afstand van De Bruyne uit zijn doel en gescoord werd er voor rust dus niet. In de eerste helft was er overigens nog een opstootje tussen managers Alan Pardew en Pellegrini, die het met elkaar aan de stok kregen na een stevige tackle van Yaya Touré. Een woedende Pardew belaagde daarbij de vierde official, maar daar was Pellegrini duidelijk niet van gediend.

Vijf minuten in de tweede helft leek De Bruyne zijn eerste assist in de Premier League op zijn naam te schrijven. De Belg speelde Jesús Navas vrij en hij omspeelde doelman McCarthy, maar raakte vervolgens uit balans en schoot voor een leeg doel naast. City had na deze kans wel wat meer controle over de wedstrijd dan in de eerste helft, toen Crystal Palace er toch ook nog een paar keer gevaarlijk uit kwam. Fernandinho kwam dicht bij, maar schoot hard over, en ook Samir Nasri mikte te hoog. Vervolgens kreeg Crystal Palace nog twee goede kansen: Joe Hart keerde een kopbal van Jason Puncheon, terwijl Dwight Gayle kort voor tijd een voorzet vanaf rechts niet goed raakte. Dat was een misser met vervelende gevolgen, want even hierna pakte City toch nog de drie punten. McCarthy kon een schot van Nasri niet klemmen en Iheanacho ramde de rebound binnen.

Arsenal - Stoke City 2-0
Ibrahim Afellay kreeg een rode kaart tegen West Bromwich Albion en ontbrak daardoor in het Emirates Stadium, maar Erik Pieters en Marco van Ginkel stonden wel in de basis bij Stoke City. The Potters hadden het moeilijk met Arsenal, dat uitstekend begon en eigenlijk al na drie minuten spelen op voorsprong had moeten komen. Nadat een kopbal van Alexis Sánchez was gekeerd door Jack Butland kon Theo Walcott uit de rebound de score openen, maar hij ramde de bal over. Even hierna zorgde Alexis opnieuw voor gevaar, maar nu raakte hij de paal, en een kwartier voor rust kwam Arsenal alsnog op een verdiende voorsprong. Mesut Özil stuurde Walcott de diepte in en de aanvaller schoof de bal beheerst langs Butland in de verre hoek.

Stoke moest in de achtervolging en speelde in het laatste kwartier van de eerste helft nog best aardig, maar verder dan een ongevaarlijk schot van Joselu kwamen de bezoekers niet. Tien minuten na de thee had Aaron Ramsey de marge namens Arsenal kunnen verdubbelen, maar hij schoot uit een kansrijke positie onbegrijpelijk naast. Stoke bleef daardoor in leven, maar een goed resultaat zat er niet in voor de gasten. Het was aan Butland te danken dat Arsenal niet al snel verder uitliep: eerst redde hij uitstekend bij een poging van Özil en even later hield hij ook Walcott van het scoren af. Walcott werd hierna afgelost door Olivier Giroud, die kort na zijn entree ook een enorme kans om zeep hielp, maar vijf minuten voor tijd zorgde de Fransman dan toch voor de bevrijdende 2-0, met een kopbal uit een vrije trap.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties