Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AD: Erik ten Hag stond afgelopen maand 'op het lijstje' in de Premier League

Laatste update:

Direct nadat Chelsea zich eind januari ontdeed van Lampard, wisten verschillende internationale media te melden dat Tuchel zijn opvolger zou worden. De Duitse oefenmeester zat zonder club, nadat hij eind december de laan werd uitgestuurd door Paris Saint-Germain. De naam van Tuchel werd al langer genoemd bij Chelsea, evenals die van Julian Nagelsmann, Massimiliano Allegri, Brendan Rodgers, Ralph Hasenhuttl en Ralf Rangnick. Ten Hag werd niet recent in verband gebracht met the Blues, maar stond volgens het Algemeen Dagblad wél op het lijstje.

De krant stelt tegelijkertijd dat Ten Hag geen verkennend gesprek heeft gevoerd met Borussia Mönchengladbach. Die Fohlen bereiden zich voor op het mogelijke vertrek van Marco Rose naar Borussia Dortmund en zouden volgens BILD al contact hebben gezocht met Ten Hag. Dit is dus niet het geval geweest, "Nee, dat zijn geruchten. En op geruchten gaan wij bij Ajax nooit in. We spelen om de drie dagen een wedstrijd en dan ga ik me niet bezighoudend met andere zaken. Ik ben totaal gefocust op Ajax", reageerde Ten Hag destijds. Arno Vermeulen claimde in Studio Voetbal dat er 'wel degelijk' contact was geweest tussen Borussia Mönchengladbach en het kamp-Ten Hag.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat er komende weken 'iets heel anders' van Ten Hag gevraagd wordt bij Ajax, omdat zal moeten blijken hoe sterk hij als manager is. De oefenmeester zat na een rampzalige week - waarin Sébastien Haller niet ingeschreven bleek te zijn voor de Europa League en André Onana een jaar geschorst werd wegens dopinggebruik - al rond de tafel met directeur voetbalzaken Marc Overmars en de spelersraad, om de sportieve schade beperkt te houden. De huidige situatie zou voor Ten Hag 'een mooie mogelijkheid zijn' om zich als 'troubleshooter' te manifesteren, iets dat de 'Europese giganten' met belangstelling zullen volgen.

Zie jij Erik ten Hag op korte termijn vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties