Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AD gelooft virale video Haaland niet en komt met drie aanwijzingen

Laatste update:

De krant merkt in een analyse op dat het al niet te doen is om twee ballen op elkaar te stapelen, laat staan een derde. "Maar Haaland is Haaland. Het lukt ons ook niet om een hattrick te maken bij een Bundesliga-debuut. Wie dat kan, kan misschien ook wel ballen stapelen? Nee, toch niet." Het dagblad acht het ongeloofwaardig dat de twee ballen op elkaar blijven liggen, terwijl hij de bovenste bal met 'verwoestende kracht' wegtrapt. "De stapel zou al instorten door een klein zuchtje wind of door een auto die een kilometer verderop over een drempel stuitert."

Volgens de krant zijn er nog meer hints die erop duiden dat de video is bewerkt. Zo zou er duidelijk te zien zijn dat er iets niet klopt, wanneer de drie ballen op elkaar zijn gestapeld. "Het is een leuk trucje om bij de eerste poging de bal te laten vallen, maar daarna is er toch iets anders wat de bal op zijn plek houdt." In de analyse wordt gewezen naar onderstaand screenshot, waarbij de afstand tussen de bovenste twee ballen 'veel kleiner' is dan de onderste twee.

Een derde aanwijzing dat er gesleuteld zou zijn aan de video, is volgens het AD een hapering bij seconde 25 op het moment dat Haaland de tweede bal op doel schiet. "Wanneer je dat moment een paar keer op repeat afspeelt is te zien dat het niet helemaal klopt." Ook wordt de ingetogen manier van juichen van Haaland gezien als een teken als een signaal dat er iets niet in de haak is.

De bewuste video van Haaland is niet de eerste die voor opschudding zorgt. Ook aan de echtheid van onderstaande video's wordt door velen getwijfeld.

Denk jij ook dat er gesleuteld is aan de video van Erling Haaland?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties