Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

FC Groningen betaalt 1 miljoen euro en heeft met Thijs Oosting derde zomeraanwinst binnen

Laatste update:

De 24-jarige Oosting heeft getekend voor drie seizoenen, plus nog een optiejaar. De multi-inzetbare linkspoot, zoon van FC Twente-trainer Joseph Oosting, kijkt uit naar zijn dienstverband in Groningen. "Ik ben hartstikke blij met deze stap naar FC Groningen. De bijnaam is niet voor niets de Trots van het Noorden en ik kom hier redelijk uit de buurt dus dan is het heel mooi om voor deze club te mogen spelen."

"Ik werd direct enthousiast toen de interesse op gang kwam. De gesprekken met onder andere de trainer gaven me een goed gevoel. FC Groningen heeft een speelstijl die mij goed past dus ik heb het gevoel dat het een goede match is", aldus Oosting op de clubwebsite van Groningen.

De Drentse jeugdinternational sluit per direct aan bij de selectie van trainer Dick Lukkien. Eerder mocht de 52-jarige oefenmeester doelman Etienne Vaessen en middenvelder Brynjolfur Willumsson verwelkomen. Daartegenover staat het vertrek van verdediger Nick Bakker. Groningen opent het Eredivisie-seizoen op vrijdagavond 9 augustus met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Voor Willem II is er na het vertrek van Oosting werk aan de winkel. De Tilburgers wisten enkel doelman Thomas Didillon (Cercle Brugge) vast te leggen, terwijl naast Oosting onder meer Freek Heerkens (gestopt), Matthias Verreth (transfervrij naar Brescia), Jesse Bosch (clubloos), Michael de Leeuw (transfervrij naar SC Cambuur) en Max Svensson (clubloos) zijn vertrokken.

Huurling Jeredy Hilterman is teruggekeerd naar Almere City, maar die club heeft hij vanwege het einde van zijn contract achter zich gelaten. Voetbal International meldde maandag dat de 26-jarige spits naar Duitsland vertrekt.

Hilterman, die in het afgelopen seizoen zestien keer trefzeker was namens Willem II, gaat aan de slag bij Arminia Bielefeld op het derde niveau van Duitsland. Dinsdagochtend werd hij gepresenteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord en Brighton mondeling akkoord over Wieffer: transfersom lijkt bekend
9
Verweij waarschuwt: 'Dan komt het voortbestaan van Ajax in gevaar'
8
Basisspeler Duitsland verschijnt plotseling met felroze coupe op de training
13
Feyenoord geeft toestemming en staat aan vooravond van een historische transfer
96
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: FC Emmen zwaait Piotr Parzyszek uit
5
Man United komt met langverwachte mededeling over Ten Hag: 'Here to stay'
33

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties