Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AD weet wie 'topkandidaat' is om geblesseerde Rulli te vervangen bij Ajax

Laatste update:

Johan Inan weet in het Algemeen Dagblad te melden dat Ajax 'niet van plan is om de markt op te gaan voor een vervanger van Rulli'. De belangrijkste prioriteit bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat ligt bij het binnenhalen van twee mandekkers en een spits. Voor laatstgenoemde positie is Chuba Akpom in beeld. Ajax bereikte volgens Sky Sports al een akkoord met Middlesbrough over de transfer van de spits, maar ook RC Lens is in de markt.

Steijn legde zaterdag bij ESPN uit waarom Jay Gorter en niet Diant Ramaj, die voor ongeveer acht miljoen euro overkwam van Eintracht Frankfurt, inviel tegen Heracles. "Ramaj is in principe wel gehaald als tweede doelman. Ik heb Ramaj nog maar een half uurtje aan het werk gezien vorige week en dus kies ik nu nog voor Jay. Die kent én de achterhoede én die is vertrouwd met de jongens."

Eerder waren de kansen voor Gorter nog niet zo rooskleurig bij Ajax. "Ik vind Jay een uitstekende keeper, maar hij moet wel gaan spelen", zei Steijn zaterdag. "Dat plan lag er vorig jaar al met een verhuur, want het is zonde als hij op de bank komt te zitten. Daarom hebben we een andere keeper gehaald. Dat hebben we ook met hem besproken. Jay moet 30 tot 34 wedstrijden keepen om volgend jaar echt klaar te zijn voor de strijd."

Het Algemeen Dagblad weet dus dat Gorter nu al van derde naar eerste keus gaat bij Ajax. Remko Pasveer behoort ook nog tot het keepersbestand van Ajax, maar de 39-jarige Enschedeër is net als Rulli geblesseerd. Nu bekend is geworden dat Rulli maanden in de lappenmand zit, mag Gorter het dus waarschijnlijk dit seizoen al laten zien. Tot dusver kwam de van Go Ahead Eagles overgekomen doelman pas vier keer in actie in het shirt van de Amsterdammers.

Is Jay Gorter de geschikte man om Geronimo Rulli te vervangen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties