Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adam Johnson verdwijnt zes jaar achter slot en grendel

Laatste update:

Johnson sprak op 30 januari 2015 met het meisje af om een aantal voetbalshirts te signeren. De ontmoeting ging echter verder en de twee zouden uiteindelijk gezoend hebben in de Range Rover van de voetballer. Dat gaf Johnson vorige maand al toe aan de jury, waarbij hij verzekerde dat 'er verder niets gebeurd is'. Hij liet weten zich er wel van bewust te zijn dat het meisje minderjarig was.

De rechter had Johnson deze maand al gewaarschuwd dat een celstraf tussen vier en tien jaar op z'n plaats zou zijn. Het is nu zes jaar geworden en bovendien zal Johnson de rest van zijn leven op een lijst met zedendelinquenten staan. De Engelse bond (FA) heeft daarnaast besloten de twaalf interlands achter zijn naam te schrappen. Johnson werd bovendien al ontslagen door Sunderland toen uitkwam wat hij gedaan had.

De FA wil niet geassocieerd worden met Johnson en heeft daarom besloten hem uit de boeken te halen. Fabio Capello was in februari 2010 de eerste bondscoach die Johnson opriep voor het Engelse nationale team en liet debuteren, op 24 mei 2010 tegen Mexico. Er zouden nog elf interlands volgen tot 15 augustus 2012.

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties