Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adebayor baalt van supporters: 'Dan spelen we liever uitwedstrijden'

Laatste update:

"In plaats van boe-geroep is het beter achter je ploeg te gaan staan, en de ploeg datgene te geven wat het nodig heeft, om op het veld te presteren. En ik zal je eerlijk bekennen: ik denk dat flink wat spelers het nu moeilijk vinden het veld op te gaan. Het is natuurlijk vervelend als je bij de eerste slechte bal die je geeft uitgejouwd wordt. Als je voor eigen publiek speelt, wil je dat ze je steunen", aldus Adebayor in The Guardian.

"Maar nu is het net alsof je het lastig hebt, thuiskomt en niet welkom geheten wordt door je familie. Dat is extreem rot, want je hebt geen andere plek om naartoe te gaan. Op dit moment weet ik dan ook niet of we liever thuis spelen of uit. Ik denk dat het uit nog makkelijker is. Dan weet je van tevoren tenminste al dat je uitgefloten zult worden door de meerderheid van de supporters", zegt Adebayor. "En liever dat, dan dat onze eigen fans het doen. Ik spreek niet alleen namens mezelf, maar namens alle spelers."

"Ik zag tegen Stoke City dat niemand bij ons de bal wilde hebben. Het is echt moeilijk voor de spelers, het is niet hun schuld. Ook niet de schuld van de fans. We moeten gewoon snel een oplossing vinden. Hoe sneller, hoe beter." Adebayor wordt gevraagd of trainer Mauricio Pochettino misschien iets kan veranderen aan de situatie. Tottenham staat na elf speelronden twaalfde in de Premier League met veertien punten; vorig jaar stond de club na elf weken zevende met zes punten méér op zak.

"Hij is een goede trainer", zegt de Togolese spits allereerst. "Als iedere speler kon doen wat zijn trainer wilde, dan zouden wij de Champions League winnen. Maar op dit moment komt de boodschap niet bij ons aan. We moeten gewoon zien te begrijpen wát hij van ons wil. We moeten ook gewend raken aan hem. Hij is onze nieuwe trainer en vooralsnog is het pittig. Hij werkt tactisch hard, probeert ons duidelijk te maken wat de tegenstander wil en wat wij moeten doen om te scoren en wedstrijden te winnen."

"Maar er zit nu ergens een blokkade, hopelijk komen we daaruit", zegt Adebayor hoopvol. Hij denkt niet dat Pochettino wegsturen een goede oplossing zou zijn. Tottenham versleet de laatste jaren veel trainers: sinds 2008 stonden Juande Ramos, Harry Redknapp, André Villas-Boas, Tim Sherwood en nu dus Pochettino voor de groep. "Elke trainer neemt zijn eigen filosofie mee, de manier waarop ze naar voetbal kijken. Maar kom op, dit is de derde trainer in twee of drie jaar tijd. We moeten ophouden naar een trainer te wijzen."

Komt het dit seizoen nog goed met Tottenham Hotspur, denk je?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
0
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
5
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
23
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
12
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties