Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adebayor haalt woede van fans op de hals: 'Ik weet weinig van deze club'

Laatste update:

"Ik weet weinig van deze club. Maar het kan geen kwaad om meer te weten te komen. Dus ik zal op Google kijken en wat informatie opdoen." Hoewel het ook kan zijn dat de 31-jarige Adebayor daadwerkelijk geïnteresseerd is in de geschiedenis van Crystal Palace, staat de aanvaller er bij veel supporters in voetbalminnend Engeland niet goed op. De uitlatingen van de Togolees vielen dan ook niet in de smaak bij de fans van zijn nieuwe club.

Op diverse sociale media hekelen de fans van Crystal Palace het feit dat Adebayor zich amper heeft verdiept in zijn nieuwe werkgever en dat hij ongeïnteresseerd overkomt. De aanvaller baarde jaren geleden opzien door van Arsenal naar Manchester City te gaan en vervolgens een van zijn treffers tegen zijn ex-club uitgebreid voor het vak van de Londenaren te vieren. Bij Tottenham Hotspur was hij de absolute grootverdiener, maar ondanks zijn bijrol weigerde hij naar een andere club te gaan. Uiteindelijk kwam hij maandenlang niet in actie, totdat beide partijen elkaar vonden in een contractontbinding.

Emmanuel Adebayor heeft weer een club! De 31-jarige spits gaat aan de slag bij Crystal Palace met een contract tot de zomer. #succes #adeba #bpl #cpfc

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Crystal Palace heeft er goed aan gedaan om Emmanuel Adebayor te halen

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties