Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO Den Haag laat Cambuur kansloos en verlaat gevarenzone

Laatste update:

De nummer zestien (ADO) en vijftien (Cambuur) maakten hun intenties vanaf de eerste minuut duidelijk: gaan voor de winst. Dat leidde binnen één minuut tot een forse kans voor de thuisploeg, waarna Jerson Cabral een paar minuten later met een verdwaalde voorzet de lat raakte. Aan de vroege opwinding kwam echter geen einde. Alexander Cristovao dacht de bezoekers op voorsprong te zetten, maar de aanvaller werd teruggefloten vanwege buitenspel. Even daarop was het eindelijk wel raak: Gehrt nam de bal in één keer uit de lucht en had geluk dat zijn inzet onderweg van richting werd veranderd door Ramon Leeuwin, waardoor doelman Leonard Nienhuis geen kans had.

Na die 1-0 was het even gedaan met de grote hoeveelheid kansen en mogelijkheden, maar Van Duinen toonde een ruim kwartier later zijn killersinstinct. Na goed werk van Michiel Kramer ontworstelde hij zich van zijn directe tegenstander, om Nienhuis vervolgens voor de tweede keer het nakijken te geven. Cambuur stelde daar in aanvallend opzicht weinig tegenover. In de slotfase van de eerste helft was Marcel Ritzmaier nog wel dreigend, maar zijn schot leverde ADO-doelman Gino Coutinho weinig problemen op.

Na de pauze veranderde er weinig aan dat beeld. Cambuur had veelvuldig balbezit, maar had geen enkel idee hoe het de defensie van de thuisploeg moest slechten. Waar de Friezen rondspeelden en wachtten, waren de beste kansen dan ook voor ADO. Zo kan Van Duinen al vroeg in de tweede helft alleen op Nienhuis af en testte Gehrt de goalie van de Friezen met een knal van afstand. Ook verdediger Gianni Zuiverloon liet zich zien, maar hij kopte uit kansrijke positie over.

Een kleine twintig minuten voor tijd was het alsnog raak. Nadat Paco van Moorsel de enige echte kans van Cambuur om zeep had geholpen (vrije kopkans recht in handen Coutinho), schoot Gehrt met zijn tweede van de avond de 3-0 op het scorebord. De op rechts weggelopen Van Duinen behield het overzicht en vond zijn Deense ploeggenoot, die wederom via het been van een tegenstander succesvol was. Die treffer bleek ook het laatste noemenswaardige moment van de wedstrijd.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties