Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO Den Haag laat opvolger van Nasser El Khayati per direct gaan

Laatste update:

Cibicki werd afgelopen zomer binnengehaald als opvolger van Nasser El Khayati, die naar Qatar SC vertrok. "Pawel is een creatieve, aanvallend ingestelde speler die voorin op meerdere posities uit de voeten kan", vertelde toenmalig manager voetbalzaken Jeffrey van As destijds. "Een rol als nummer tien kan hem ook liggen. Pawel heeft bewezen dat hij met beide benen, maar ook met het hoofd kan scoren. Met de komst van deze aanwinst hebben we meer aanvallende mogelijkheden."

De tijdelijke samenwerking tussen Cibicki en ADO, die inclusief een optie tot koop was, werd echter geen onverdeeld succes. Hij kwam tot drie optredens in de Eredivisie en één duel in de TOTO KNVB Beker. Hij kreeg één keer een basisplek, in de uitwedstrijd tegen FC Emmen op 27 september. Daarna kwam hij echter niet meer in actie in een officieel duel van de Haagse hoofdmacht, waardoor er gekozen werd voor een vroegtijdig vertrek.

Voor zijn periode in het Cars Jeans Stadion speelde Cibicki voor Malmö FF, Jönköpings Södra IF (huur), Leeds United, Molde FK (huur) en IF Elfsborg (huur). El Khayati was de afgelopen seizoenen zeer belangrijk voor ADO. Hij kwam tot 25 doelpunten en 24 assists in twee seizoenen voor de Hagenaren.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties