Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO Den Haag maakt technische staf voor komend seizoen bekend

Laatste update:

"ADO Den Haag en Brood hadden de afspraak om na het seizoen met elkaar om tafel te gaan om de onderlinge samenwerking te evalueren", schrijft de club op de eigen website. "Tijdens dit gesprek is gebleken dat er voldoende perspectief aanwezig is om verder met elkaar door te gaan." Brood werd vorig jaar november aangesteld als trainer bij ADO, maar kon degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie niet voorkomen. ADO eindigde als hekkensluiter met 22 punten uit 34 wedstrijden en is daardoor na de zomer voor het eerst sinds 2008 weer actief op het tweede niveau.

Adrie Bogers, die net als Brood in november in dienst trad bij ADO, vertrekt wel. De 56-jarige Bogers diende afgelopen seizoen als assistent-trainer, maar zal die rol na de zomer niet meer vervullen. Franken zal na de zomerstop een van de nieuwe assistent-trainers worden van Brood. Franken was afgelopen seizoen werkzaam als trainer van ADO Den Haag Onder-18 en maakt zodoende een promotie. Naast Franken wordt ook Grünholz toegevoegd als assistent-trainer. Hij zal zijn werk combineren met zijn hoofdtrainerschap bij tweededivisionist Quick Boys.

Verder maakt de club het vertrek van Hans Segers (keeperstrainer), Ajey Raghosing (inspanningsfysioloog) en Koen Berkheij (videoanalist) bekend. Voor laatstgenoemde functies is ADO in gesprek met kandidaten. De rol van keeperstrainer zal komend seizoen worden ingevuld door Raymond Mulder. Hij schuift net als Franken door vanuit de jeugdopleiding. Mulder heeft niet voor het eerst de doelmannen van de Haagse club onder zijn hoede. Tussen 2016 en 2020 bekleedde hij dezelfde functie.

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
17
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties