Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO Den Haag neemt per direct afscheid van Wilfried Kanon

Laatste update:

Manager voetbalzaken Jeffrey van As is zeer positief over Kanon, maar weet dat de tijd voor de verdediger rijp was om een stap te maken. "Wilfried is met zijn power en uitstraling de afgelopen jaren van grote waarde geweest voor onze club", benadrukt Van As op de clubsite. "Het is mooi dat wij zo lang hebben kunnen beschikken over een volwaardig international van Ivoorkust."

"Gelukkig hebben we met Shaquille Pinas al wel een uitstekende vervanger voor Wilfried klaarstaan. Shaquille stond dit seizoen tot dusver elke wedstrijd in de basis en heeft laten zien dat hij er klaar voor is." Kanon streek in de zomer van 2013 neer bij ADO, waar de 34-voudig international van Ivoorkust niet lang nodig had om uit te groeien tot een zeer gewaardeerde speler.

Zes jaar later vertrekt 'Boem Boem Kanon' bij ADO, na 130 wedstrijden in het geel-groene shirt. In deze duels noteerde de Ivoriaan drie goals en zes assists. Tijdens zijn verblijf in Den Haag werd de veelbekeken documentaire 'Willy, voor faam en familie' geproduceerd. Kanon stond nog tot medio 2022 onder contract in Den Haag.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties