Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag wint opnieuw overtuigend en behoudt tweede plek

Laatste update:

Kalezic voerde een wijziging door ten opzichte van de verloren kwartfinale tegen NEC in de TOTO KNVB Beker (3-0). Daryl van Mieghem verhuisde naar de rechterkant van het veld, waardoor er op de linksbuitenpositie een plek vrijkwam voor Joel Ideho.

Bij FC Den Bosch stonden Salah Oulad M'Hand en Mees Laros, die er in het duel met Helmond Sport (0-0) niet vanaf het begin bij waren, ditmaal wel van de eerste speelminuut binnen de lijnen.

De wedstrijd begon uitstekend voor ADO, dat al vroeg in de wedstrijd zeker drie uitstekende mogelijkheden kreeg. Na het verstrijken van het eerste kwartier kwam de ploeg van Kalezic op een 1-0 voorsprong.

Bij zijn thuisdebuut kreeg Vlak de bal voor zijn voeten na een indirecte vrije trap, en hij schoot op uitstekende wijze binnen in de korte hoek. In het restant van de eerste helft bleef ADO de bovenliggende partij, maar een nieuwe treffer leverde de aanvalslust niet op.

Na ruim een uur spelen werd de bevrijdende tweede treffer gevonden. Uit een hoekschop bezorgde Van Mieghem een voorzet op maat bij Veerman, die van dichtbij binnenkopte: 2-0.

Na het tweede doelpunt bleef ADO domineren en in de blessuretijd werd het duel definitief op slot gegooid. Op aangeven van Jort van der Sande tekende Koudossou de eindstand aan: 3-0.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
14
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
7
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
10
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties