Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO-directeur heldert op: Fraser wist af van 'cadeau van Wang'

Laatste update:

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt de algemeen directeur van de Haagse club dat ADO de naderende komst van Gao eigenlijk stil wilde houden. Wanneer iedereen erop zou duiken, zou het proces voor het verkrijgen van een werkvergunning lastiger worden. Wigt legt ook uit dat de belangrijkste personen binnen de club gewoon geïnformeerd werden over Gao's naderende komst.

"Natuurlijk waren we op de hoogte. De RvC was geïnformeerd, Henk wist er van, er was een breed draagvlak voor. Die persconferentie in China was misschien niet heel goed gecommuniceerd, maar verdiep je eens in de Chinese gewoonten", stelt Wigt. "Hoe Chinezen denken en doen. Voor meneer Wang is het een cadeau om meneer Gao aan een club als ADO te koppelen."

"Het is zeer bijzonder dat Gao kennis komt opdoen", verzekert de directeur van de Eredivisionist. Hij rekent erop dat de voormalig bondscoach van China binnenkort op het veld zal staan in Den Haag. Hoe snel dat gaat, weet hij nog niet: Gao's papieren zijn nog niet in orde. Wigt geeft aan dat Fraser voor de rest van dit seizoen prima gebruik kan maken van Gao.

Denk jij dat ADO iets zal hebben aan de aanwezigheid van Gao Hongbo?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties