Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO haalt vierde aanwinst: 'Hij heeft een goede basis gelegd bij Ajax'

Laatste update:

Zijn transfer betekent een hereniging met Alfons Groenendijk: in het seizoen 2015/16 werkte het tweetal samen bij Excelsior. Tussen 2014 en 2017 speelde Kuipers in totaal 76 duels in de Eredivisie voor Excelsior, waarin hij niet tot scoren kwam. In het seizoen 2013/14 kwam Kuipers namens Jong Ajax in de Jupiler League tot 26 optredens; ook toen werkte hij onder Groenendijk. Bovendien speelde de kersverse ADO-aanwinst drie keer mee bij Jong Oranje.

"Na drie jaar Excelsior vond ik het tijd voor een stap hogerop", legt Kuipers uit. Hij noemt ADO een 'prachtige club' en ziet uit naar de hereniging met Groenendijk, vertelt Kuipers. "Ik ga graag de strijd aan voor de linksbackpositie. Maar ik kan ook als linker centrale verdediger uit de voeten. ADO Den Haag heeft eind vorig jaar een goede reeks neergezet. Ik hoop die reeks door te kunnen trekken met de club."

Jeffrey van As, de manager voetbalzaken van ADO, vindt dat Kuipers bij Excelsior heeft bewezen een goede Eredivisie-voetballer te zijn. Ondanks zijn leeftijd heeft Kuipers veel ervaring, stelt Van As. "Daarvoor heeft Bas bij Ajax een uitstekende basis gelegd door de hele jeugdopleiding te doorlopen. Bas is een linksback, dat biedt ons weer extra mogelijkheden achterin. Voordeel is ook dat trainer Groenendijk hem goed kent."

Bas Kuipers is een goede linksback voor ADO Den Haag

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
3
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
96
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties