Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'ADO haalt weggestuurde ex-Ajacied terug naar Nederland'

Laatste update:

De geboren Volendammer kwam twee jaar geleden bij de club uit Wales terecht, nadat hij moest vertrekken bij Ajax, waar hij zes jaar in de jeugdopleiding zat. "Ik had het erg naar mijn zin bij Ajax, maar ik heb hier veel dingen bijgeleerd die ik daar misschien niet had kunnen leren. Het is lastig om te zeggen hoe ik het daar had gedaan als ik had mogen blijven", zo vertelde De Boer in oktober in gesprek met Voetbalzone.

'In dat opzicht is het vertrek bij Ajax wel goed geweest, ja'

Lees artikel

De Boer moest na een lange periode vertrekken bij de Amsterdamse club. "Het was moeilijk om te horen dat ik weg moest. En zonde natuurlijk, ik heb er zes mooie jaren gehad en goed gespeeld. Het was jammer om weg te moeten, maar er leiden meerdere wegen naar Rome", stelde De Boer. Na zijn vertrek uit Amsterdam wilden diverse clubs de jongeling inlijven.

"Ik hield alle opties open, zowel binnen- als het buitenland. Het was niet zo dat ik per se naar het buitenland wilde, ik wachtte gewoon rustig alle geïnteresseerde clubs af. Op dat moment had ik simpelweg een goed gevoel bij Swansea, daarom heb ik uiteindelijk voor een buitenlands avontuur gekozen", aldus De Boer, die veel aan spelen toekwam bij de Onder-18 en Onder-23 van the Swans en ook heeft gedebuteerd voor de hoofdmacht met een invalbeurt in het EFL Cup-duel met Northampton Town (3-1 winst) in augustus.

Een goede zet van ADO Den Haag?

Meer nieuws

Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
7
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
2
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
14
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
10
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties