Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO had er bijna een international bij: 'Het was niet het juiste moment'

Laatste update:

Ebuehi groeide op in Nederland en heeft dankzij een Nederlandse moeder en Nigeriaanse vader de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende nationale ploegen. De ADO-verdediger kreeg een uitnodiging voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Algerije. "Ik zie het als een hele eer dat ik in Nigeria word opgemerkt. Maar op dit moment vergt ADO Den Haag mijn volledige aandacht. Zeker nu ik geregeld in de basis sta. Daarom leek het me niet het juiste moment lijkt om naar Nigeria af te reizen voor de wedstrijd."

Voorlopig wil Ebuehi zich volledig focussen op ADO Den Haag. En mocht bondscoach Danny Blind hem op het oog hebben, dan zal hij snel moeten handelen. "Ik sluit zeker niet uit dat ik op een eventuele volgende uitnodiging wel in ga", aldus Ebuehi.

-

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
2
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
5
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
21
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties