Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO-keeper: 'Het voelt een beetje alsof ik door een bulldozer geraakt ben'

Laatste update:

Ajax was heer en meester op eigen veld en ondernam in totaal 32 doelpogingen, een record dit Eredivisie-seizoen. Zwinkels wist vorig seizoen in de ArenA tegen Ajax zijn doel nog schoon te houden, maar kon zondagmiddag doelpunten van David Neres, Nicolás Tagliafico, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Kasper Dolberg niet voorkomen. "Het was een soort conditietraining voor mij. Ik leg zo een paar zakken ijs op mijn knieën, even goed herstellen", zegt Zwinkels.

ADO-trainer Alfons Groenendijk liet zijn ploeg verdedigend spelen. "Maar wat je ook doet hier, het is altijd moeilijk, voor elke ploeg. We hadden een superdag moeten hebben en die hadden we niet", zei de trainer na afloop in gesprek met FOX Sports. "Zij hebben op elke positie een betere speler. Ajax is een ploeg waar ik ook van geniet in de Champions League. We probeerden van alles, maar het was niet genoeg. Met hun individuele klasse waren we absoluut een maatje te klein."

Groenedijk wil de nederlaag zo snel mogelijk achter zich laten. De coach van ADO Den Haag wil dat zijn ploeg zich zo snel mogelijk richt op op het duel van aanstaande zaterdag met De Graafschap. "We moeten dit heel snel verwerken en ons richten op het volgende duel. De Graafschap is een wedstrijd waarin wij de punten moeten pakken."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
13
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties