Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO kijkt rond op transfermarkt: 'Er moeten minstens zeven spelers bij'

Laatste update:

"Onze selectie bestaat momenteel uit vijftien spelers en om volwaardig mee te kunnen doen in de Eredivisie heb je een groep nodig van 22 tot 25 spelers", vertelt hij in gesprek met Omroep West. "We hebben verschillende lijstjes met kandidaten en we zullen gezamenlijk bepalen welke spelers we gaan benaderen om deze zomer naar ADO te komen."

Dat geld komt naar verwachting deels van grootaandeelhouder Wang Hui, al zitten er nog wel wat haken en ogen aan zijn bijdrage. Zo heeft de Chinese zakenman een deel van de 3,7 miljoen euro die hij vorig jaar aan de club beloofde nog altijd niet overgemaakt: "Die 1,7 miljoen staat niet open bij ons in de administratie, zo moeten we dat niet zien. En geloof me, Wang gaat ook de komende jaren echt niet zomaar een paar miljoen op tafel leggen voor ADO. Hij wil eerst een goed plan zien en uiteraard zekerheid over return on investment.

Manders benadrukt wel dat beide partijen de geschillen hebben bijgelegd en zich nu volledig richten op het nieuwe seizoen. De club wil, in samenwerking met Wang, meer gaan investeren in China om te zorgen dat daar enkele voetbalscholen van de grond komen. De Hagenaars werken volgens een vijfjarenplan dat de commerciële en sportieve samenwerking met het Verre Oosten moet gaan intensiveren, zodat het voor Wang eenvoudiger wordt om ook meer de investeren in ADO.

De selectie van ADO Den Haag kan inderdaad wel wat versterking gebruiken

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties