Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO komt met reactie op vermeend spreekkoor richting Ihattaren

Laatste update:

'Tijdens en na de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen PSV zijn er in de media berichten verschenen over een bepaald spreekkoor dat in het Cars Jeans Stadion te horen zou zijn geweest aan het adres van een speler van PSV. Naar aanleiding hiervan heeft ADO Den Haag een onderzoek ingesteld, waaruit de volgende conclusies zijn gekomen', zo begint de club in het persbericht.

'ADO Den Haag heeft een dergelijk spreekkoor tijdens de wedstrijd niet waargenomen en heeft hier tijdens en na de wedstrijd ook geen melding en/of bevestiging van gekregen van de veiligheidsorganisatie, de politie en/of de arbitrage. Na het bestuderen van de beelden en geluidsfragmenten kan worden bevestigd dat het desbetreffende spreekkoor richting de PSV-speler niet aan de orde is geweest', zo klinkt het.

Jacco van Leeuwen, voorzitter van supportersvereniging Haagsche Bluf, claimde dat er sprake was van een andere leus, namelijk Homo's vieren carnaval. "Daar kun je ook wel iets van vinden natuurlijk, maar er is niets kwetsends geroepen naar Ihattaren. Wij wensen hem en zijn familie sterkte en kracht om het verlies van zijn vader een plaats te geven en hopen dat hij een mooie loopbaan tegemoet gaat."

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
17
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties