Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO maakt werk van terugkeer Elia; Robben zocht ook contact

Laatste update:

"Ik wil plezier hebben en lekker voetballen. In mijn laatste jaren alles geven. Met een goede herinnering afsluiten. Daarna focussen op mijn carrière als trainer", aldus Elia, wiens zaakwaarnemer al met veel clubs gesproken heeft. "Ook hebben clubs mij gebeld. Ron Jans (trainer FC Twente, red.) heeft mij gebeld. Ik heb ADO-directeur Mohammed Hamdi gesproken. Ik heb Martin Jol gesproken. Taco van de Velde, een goede vriend van mij en tegenwoordig werkzaam bij ADO, heeft mij gebeld. Ook Arjen Robben heeft me een bericht gestuurd."

ADO lijkt serieus werk te maken van de terugkeer van de 33-jarige buitenspeler, die als profvoetballer doorbrak in Den Haag. "Ze hebben een hele mooie video voor mij gemaakt. Daar sprak echt heel veel waardering uit. Ze willen me heel graag hebben", aldus Elia. Hoe hij aankijkt tegen een eventuele terugkeer bij ADO? "Het zou het ideale plaatje kunnen zijn. We moeten kijken en praten wat mogelijk is. Over Hamdi heb ik alleen maar goede verhalen gehoord. Jol ken ik al heel lang. Toen ik naar HSV ging, vertrok hij helaas net. Rankovic heb ik als teamgenoot meegemaakt, heb ik veel van geleerd, is een voorbeeld voor mij geweest als prof. Zelfde geldt voor Knopper."

Elia zegt het gevoel te hebben dat hij terug naar Nederland wil. "Maar het moet wel van twee kanten kloppen. Inleveren van salaris hoort ook bij mijn leeftijd en land, in dit geval Nederland. Het budget is daar nou eenmaal niet zo groot", weet de dertigvoudig Oranje-international. "Alleen bij Ajax is het budget groot. Over geld gesproken. Ik kijk er niet meer puur naar. Ik heb iets opgebouwd en ik moet zorgen dat ik de rest van mijn leven goed zit. Als ik terugkom naar Nederland is het puur om te presteren en plezier te hebben."

Meer nieuws

'Bestuur van Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
17
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
3
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
11
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
13

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties