Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO nog weken in onzekerheid: 'We houden met alle scenario's rekening'

Laatste update:

ADO heeft de begroting zes keer herzien om goedkeuring te krijgen van de gemeente, maar alle conceptbegrotingen werden afgewezen. Daarom besloot de club vorige maand zonder goedkeuring van de gemeente een begroting in te dienen bij de KNVB. Een van de probleempunten is dat ADO het gat in de begroting wil dichten met een achtergestelde lening van 3,9 miljoen euro van United Vansen. Bovendien zijn er miljoenen euro's begroot aan commerciële inkomsten, maar die moeten nog wel worden binnengehaald.

De wijzigingen in de statuten waren voor de gemeente reden om het prioriteitsaandeel in te leveren. In het nieuwe businessplan maakt een statutenwijziging het mogelijk dat de Raad van Commissarissen een Chinese meerderheid krijgt, waardoor United Vansen de dienst volledig zou uitmaken bij de club. Voormalig burgemeester Wim Deetman en oud-voetballer Martin Jol stapten vorige maand al uit de raad omdat ze niet de gelegenheid kregen om toezicht uit te oefenen.

"Pas over twee tot drie weken verwachten wij hierover iets te melden", laat een woordvoerder van de licentiecommissie van de KNVB desgevraagd weten aan Voetbal International. De bond houdt rekening met alle mogelijke scenario's. Over de precieze staat van het proces en over de mogelijke gevolgen van een negatieve uitkomst wil de woordvoerder niets kwijt. "Dat zijn als-dan-vragen. Daar willen wij op dit moment geen commentaar op geven. Wij treden hierover inhoudelijk pas naar buiten wanneer er een beslissing genomen is."

Denk je dat ADO Den Haag een licentie krijgt?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties