Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO schiet na knappe remise tegen PSV uit de slof in Enschede

Laatste update:

De matig gevulde Grolsch Veste stak de thuisploeg vanaf de eerste seconde een vocaal hart onder de riem en dat bleek aanvankelijk te werken. Rechtsback Hidde ter Avest stormde meteen naar voren en zorgde voor veel dreiging, waarmee hij de aanzet gaf voor een openingsoffensief van FC Twente. Het was vooral overleven voor ADO, al kwam de deze week veelbesproken doelman Martin Hansen ook geen moment echt in gevaar. Op het moment dat de Enschedese storm iets ging liggen, sloegen de bezoekers meten toe. Rolan Alberg vond Edouard Duplan, die met een lange voorzet Havenaar vond. De Japanner troefde zijn directe tegenstander af en werkte de bal binnen.

FC Twente bleef ondanks die tegenslag druk uitoefenen op de defensie van de tegenpartij, zonder al te veel resultaat. Aan de overkant was het billenknijpen na een fout van Bruno Uvini, die Alberg bijna in staat stelde om de 0-2 te maken. Alfred Schreuder zag zijn elftal daar nog ontsnappen, maar moest niet veel later alsnog toezien hoe ADO de marge verdubbelde. Nick Marsman tastte mis bij een voorzet en stelde Ruben Schaken zo in staat om in twee instanties raak te schieten. De Twente-coach greep daarna in en bracht Jesús Corona in het veld voor Jelle van der Heyden, maar tot een aansluitingstreffer voor rust leidde dat niet.

De Mexicaan was wel de aanstichter van een offensief na de pauze. Eerst schoot hij rakelings voorlangs en niet veel later draaide Corona weg bij zijn tegenstander en testte hij de handschoenen van Hansen. Uiteindelijk was het Hakim Ziyech die de spanning terugbracht in de wedstrijd. De kersverse aanvoerder van de Tukkers mocht aanleggen voor een vrije trap en toonde opnieuw zijn klasse. Zijn rake schot in de kruising zorgde voor een opleving in de Grolsch Veste en de 2-2 leek in de maak.

ADO hield echter stand en sloeg op een cruciaal moment zelf voor de derde keer toe. Nadat Schaken steenhard de lat had geraakt, beteugelde Vito Wormgoor de Twentse dadendrang door uit een hoekschop (ongehinderd) de 1-3 binnen te koppen. Met die treffer, achttien minuten voor tijd, verdween de hoop op een goede afloop bij de thuisploeg. De manschappen van Schreuder bleven het voor de vorm nog wel proberen, maar liepen acht minuten na de 1-3 ook nog tegen de 1-4 aan. Schaken trok de bal voor, waarna Duplan hoog boven Jeroen van der Lely uittorende en met het hoofd de eindstand liet aanteken.

-

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
12
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
17
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
94

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties