Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO slaat aanval RKC af en blijft ongeslagen onder Fräser

Laatste update:

De thuisploeg begon goed en zette vol in de aanval. Dat overweldigende begin betaalde zich bijna razendsnel uit: Evander Sno leek bij de tweede paal binnen te gaan koppen, maar Gino Coutinho voorkwam dat met een mooie redding. Na de sterke openingsfase gaf RKC het initiatief gaandeweg uit handen. ADO werd sterker en kwam na een ruim kwartier spelen dan ook terecht op voorsprong. Rémy Amieux leverde de bal slordig in, waarna Mitchell Schet met een afgemeten voorzet het hoofd van Roland Alberg vond. De aanvaller kopte uitstekende tegendraads in en liet doelman Jan Seda zo kansloos.

RKC was daarna de draad even kwijt en moest lijdzaam toestaan hoe ADO dicteerde. Pas na een half uur spelen sloeg de thuisploeg weer eens van zich af: Tom Beugelsdijk zat mis, waarna Romeo Castelen de kans kreeg om uit te halen. Zijn inzet vloog echter naast het doel. Een nieuwe fout van Beugelsdijk, dit keer op slag van rust, werd ADO alsnog fataal. De stopper werd op snelheid geklopt door Castelen, die koel bleef oog in oog met Coutinho en binnen schoof. Daarbij kreeg de routinier wel een forse trap van de goalie, maar scheidsrechter Bas Nijhuis zag het over het hoofd en greep niet in.

De 1-1 stand die bij rust het scorebord sierde, bleef ook na de pauze onveranderd, al had RKC verreweg de beste mogelijkheden om met de drie punten aan de haal te gaan. Grootste kans was voor Damiano Schet, die na een actie van Castelen ineens alle tijd en ruimte had om uit te halen binnen de zestien, maar zijn inzet heerlijk over het doel getikt zag worden door Coutinho. Dik tien minuten later was ook Robert Braber buitengewoon dreigend, maar het rollertje van de middenvelder stuitte tot opluchting van iedereen en alles aan ADO-zijde via de paal weer terug het veld in.

ADO had echter reden om zich te beklagen. Mike van Duinen werd namelijk in de beginfase van de tweede helft in doorgebroken positie onder de voet gelopen en niet veel later zag Nijhuis ook een ogenschijnlijke handsbal in de RKC-zestien over het hoofd. Verder dwongen de gasten in aanvallend opzicht weinig af: Seda hoefde eigenlijk maar twee keer in actie te komen, maar de Tsjechische sluitpost van RKC had weinig moeite om schoten van Alberg en Van Duinen onschadelijk te maken.

-

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
2
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties