Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO-spits komt met excuses voor bizarre charge: 'Schrok er zelf ook van'

Laatste update:

Bilate is het honderd procent eens met de beslissing van scheidsrechter Robin Hensgens. "Ik heb het net teruggezien, en ja, hij was terecht. Het laatste dat ik wil is iemand blesseren, aan het eind van de dag zijn we allemaal collega's." Het ADO van Dirk Kuijt, dat matig speelde, knokte zich in het laatste kwartier terug tot een punt tegen De Graafschap. Basar Önal, vleugelflitser van de uitploeg, werd de man van de wedstrijd met twee doelpunten.

Bilate denkt te weten waar de tackle vandaan kwam: de spits wilde zich op fanatieke wijze laten gelden. "Ik heb vorige week wat trainingen gemist, daardoor startte ik op de bank. Toen ik inviel hoopte ik belangrijk te zijn voor de ploeg. Dat ging volgens mij tot de rode kaart wel redelijk. Daarmee doe ik mezelf en de ploeg tekort, dus ik baal als een stekker." De spits is na zeven wedstrijden nog altijd op zoek naar zijn eerste doelpunt voor ADO.

Bilate benadrukt dat het geen bewuste aanslag was. "Dit is niet het soort speler dat ik ben, ik schrok er zelf van. Ik had al vrij snel door dat ik de bal niet raakte, en hem wel. En aan zijn reactie te zien wist ik meteen dat ik hem goed had geraakt ook. Ik hoop voor hem dat het meevalt, ik heb hem in de catacomben net nogmaals mijn excuses aangeboden. Ik ben een felle speler en houd ervan om hard in de duels te zijn, maar ik ben absoluut geen gemene speler. Dit is volgens mij mijn eerste rode kaart." Een blik in de statistieken laat blijken dat Bilate vrijdagavond inderdaad voor het eerst in zijn carrière rood kreeg.

Eerste Divisie
ADO Den Haag
2 - 2
De Graafschap

Meer nieuws

De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
10
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
50
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
49
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties