Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO stuurt doelman met alleen Feyenoord-uit op palmares tijdelijk weg

Laatste update:

"Voor nu is het goed voor mij om wekelijks te keepen en Dordrecht biedt mij een mooi podium om een half jaar ervaring op te doen", verklaart Havekotte de tijdelijke overstap naar de Keuken Kampioen Divisie. "Uiteraard wens ik mijn ploeggenoten van ADO Den Haag veel succes in de tweede seizoenshelft. Ik ben ervan overtuigd dat de club in de Eredivisie zal blijven." Bij ADO staat Luuk Koopmans doorgaans onder de lat, met Robert Zwinkels als back-up.

Havekotte staat nog tot medio 2021 onder contract bij ADO. De jonge sluitpost kwam afgelopen seizoen ook slechts eenmaal in actie, in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. In het beloftenelftal was er echter meer speeltijd, met als hoogtepunt een doelpunt in het duel met Willem II. Havekotte speelde in het verleden in de jeugdafdeling van FC Utrecht en later voor Excelsior. Tegen Laatstgenoemde club kan hij op 10 januari zijn debuut maken namens Dordrecht.

Zie jij Mike Havekotte alsnog slagen bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
2
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties