Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO wacht zware kluif na kansloze en verdiende nederlaag op Cyprus

Laatste update:

Al in de beginfase werd duidelijk dat het team van Steijn negentig zware minuten tegemoet zou gaan. ADO kwam amper voor het doel van Antonis Giorgallides en had geen antwoord op het spel van Omonia Nicosia, dat volop werd gesteund door het fanatieke thuispubliek. In de achttiende minuut lette Gino Coutinho goed op toen George Efrem de openingstreffer leek te maken.

Acht minuten voor de onderbreking nam de ploeg van Neophytos Larcou de leiding. Christian Kum beging in het strafschopgebied een overtreding op Dimitris Christofi en Alex Da Silva ging achter de bal staan. Coutinho kon de elfmetertrap van de Braziliaan niet keren: 1-0. Na de rust kwam Charlton Vicento voor Marc Höcher in het veld, maar die wissel kon Omonia niet verontrusten. ADO kwam niet in haar spel en het bewegingstempo bij de Hofstedelingen was ook in het tweede bedrijf erg laag.

Na een klein uur spelen vergrootte Omonia de voordelige marge. Hernán Rengifo tikte van dichtbij de 2-0 binnen na een blunder van Coutinho. Twintig minuten later volgde de 3-0. Kum schoof de bal in de voeten van Christofi, die alle tijd en ruimte kreeg om de bal van ruime afstand hard achter Coutinho te schieten. Het was aan de doelman van de Hofstedelingen te danken dat de derde treffer van de Cyprioten niet eerder op het scorebord in het GSP Stadion was verschenen.

ADO kwam in de slotfase niet verder dan vruchteloze pogingen van Lex Immers en Jens Toornstra en dus zal in de return een wonder moeten geschieden om in Europa door te gaan. De ploeg van Steijn had op Cyprus niets te vertellen en over een week zal duidelijk worden of Omonia Nicosia simpelweg te sterk was of dat ADO niet was opgewassen tegen de klamme klimatologische omstandigheden.

-
ADO Den Haag komt niet verder dan de derde voorronde van de Europa League

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
6
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties