Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'ADO wordt geen satellietclub en geen speeltje van een rijk persoon'

Laatste update:

Volgens Fontein gaat ADO Den Haag niet opportunistisch te werk. De bestuurder spreekt van 'een doordachte wijze'. "Eerst moet een stevige basis worden gecreëerd, dus een sterkere organisatie, investeren in de jeugdopleiding en betere faciliteiten. De visie van United Vansen matcht op dit gebied perfect met wat de club wil. Laat ik de twijfels wegnemen: ADO Den Haag wordt geen satellietclub en ook geen speeltje van een rijk persoon."

"Ik zou nooit aan deze baan zijn begonnen als ADO geen baas in eigen huis zou zijn", gaat Fontein verder. "Nu is het aan mij om de overname in goede banen te leiden. De overgang moet spoedig verlopen, die moet zo goed mogelijk en grotendeels geruisloos verlopen, en de ADO-cultuur moet voorop blijven staan."

Heb jij vertrouwen in de overname van United Vansen?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties