Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO ziet transfervrij vertrek naar Engeland: 'Een fantastische kans'

Laatste update:

ADO plukte Trybull een jaar geleden weg bij Greuther Fürth. De controlerende middenvelder signeerde een eenjarig contract en groeide onder trainer Zeljko Petrovic uit tot een belangrijke kracht, maar Alfons Groenendijk maakte minder vaak gebruik van Trybull. In totaal kwam de Duitser tot 26 competitieduels, waarin hij 1 keer scoorde.

DONE DEAL! Tom Trybull zet zijn loopbaan voort bij Norwich City! De middenvelder komt transfervrij over van ADO Den Haag en heeft voor een seizoen getekend in de Championship. #trybull #ncfc #ado #championship

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De transfervrije Trybull werd eerder onder meer gelinkt aan Sampdoria en Atalanta, maar zijn keuze is uiteindelijk gevallen op Norwich. "Dit is een fantastische kans voor me, Norwich is een grote club. Samen met de fans gaan we een fantastische prestatie neerzetten dit seizoen", aldus de 24-jarige middenvelder op de clubsite van zijn nieuwe werkgever.

Daniel Farke, de Duitse trainer van the Canaries, is blij dat Trybull zich heeft aangesloten bij de club: "Tom is een jonge speler, maar tegelijkertijd ook heel ervaren. Hij werd zeer gewaardeerd in zijn tijd bij Werder Bremen en speelde al twintig keer in de Bundesliga in een goed team. Hij is technisch begaafd en zal de verbindende factor worden tussen onze defensie en het middenveld. Hij past perfect in onze speelstijl."

Een goede club voor Tom Trybull?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
3
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties