Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ADO zoekt hoofdtrainer en wil 36-jarige Limburger terug naar Nederland halen

Laatste update:

Weijs is een goede bekende van Joris Mathijsen, de nieuwe technisch directeur van ADO. De voormalig centrale verdediger werkte met Weijs bij Willem II, waar de laptopcoach werd aangesteld als trainer van het Onder 21-team. Daarnaast was hij betrokken bij het eerste elftal. Na een jaar werd Weijs weggekaapt door Anderlecht, waarna hij het afgelopen seizoen assistent was bij Lommel. Die club maakt onderdeel uit van de City Group, waar Manchester City als hoofdclub aan verbonden is.

Eerder werkte Weijs als jeugdtrainer bij PSV, Ajax en NAC. Bij die laatste club moest de coach uit Broekhuizervorst in 2020 vijf wedstrijden als interim-trainer op de bank plaatsnemen na het ontslag van Ruud Brood. Als tijdelijk eindverantwoordelijke van de Parel van het Zuiden won Weijs twee keer, speelde hij twee keer gelijk en leed hij een nederlaag. De 2-0 bekerzege op PSV was het absolute hoogtepunt van deze periode.

Bij ADO moet Weijs nu een heel seizoen de kans gaan krijgen. De club uit Den Haag is nog op zoek naar een assistent en als dat gelukt is, zal de voltallige nieuwe staf in een keer gepresenteerd worden. Vorig seizoen werd de Residentieclub teleurstellend twaalfde in de Keuken Kampioen Divisie en dat had alles te maken met de beroerde start onder Dirk Kuijt. Na het ontslag van de voormalig aanvaller nam Dick Advocaat het over en die kreeg de ploeg er bovenop, maar deelname aan de Keuken Kampioen Play-offs werd niet meer bereikt.

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties