Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adriaanse na uitschakeling Feyenoord: 'Chelsea de hele wedstrijd beter'

Laatste update:

"Zij waren de hele wedstrijd beter", aldus Adriaanse na de wedstrijd tegenover Feyenoord TV. "Voetbaltechnisch, gewoon alles wat ze doen. Ze schakelen simpel over van 4-3-3 naar 3-4-3, dus wat dat betreft hebben ze veel kwaliteit. Dus wat dat betreft hebben wij nog een hoop te leren. Als je ook ziet hoe we de goals tegenkrijgen... En ik geloof dat we binnen tien minuten met 2-0 achter stonden, dat is ook niet goed voor het zelfvertrouwen."

Adriaanse deelde de mening niet van de verslaggever, die stelde dat het Feyenoord ook niet mee zat in Londen. "Dat moet je ook afdwingen en dat hebben wij vandaag niet gedaan. Dat heeft ook gewoon met de kwaliteit van Chelsea te maken. Dan is dit een heel mooie en leerzame wedstrijd, in Nederland krijg je niet zulke tegenstanders."

Al met al kijkt Adriaanse met een goed gevoel terug op de Youth League. "Als je ziet wat voor wedstrijden we hebben kunnen spelen, wat voor tegenstanders we hebben gehad en de mentale weerbaarheid die we hebben laten zien, dan kunnen we positief terugkijken op het toernooi. Een leerzame ervaring voor de jongens."

Meer nieuws

Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
12
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties