Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Adrián Dalmau krijgt ontsnappingsroute aangeboden in Eredivisie'

Laatste update:

Het contract van de 27-jarige spits loopt over een halfjaar af, waardoor Utrecht wellicht bereid is om hem in de winterstop te laten gaan. Alleen op die manier kan men nog een transferbedrag overhouden aan Dalmau, die vanaf 1 januari met andere clubs mag praten over een eventuele samenwerking. De Spaanse aanvaller verloor aan het begin van dit seizoen zijn basisplaats aan Tasos Douvikas en wist tot dusver slechts twee basisplaatsen te noteren. Verder wordt hij voornamelijk als invaller gebruikt door trainer René Hake.

De zaakwaarnemer van Dalmau kreeg in een eerder stadium al te horen dat Utrecht van plan is om mee te werken aan een transfer, mochten zich geïnteresseerde clubs aandienen halverwege dit seizoen. Er is naast concrete belangstelling van Sparta ook interesse van enkele niet nader genoemde clubs uit Spanje, zo klinkt het vrijdag. Voetbal International voegt echter toe dat de laagvlieger uit Rotterdam de beste papieren heeft om Dalmau op korte termijn weg te plukken uit Utrecht.

Gerard Nijkamp, de nieuwe technisch directeur van Sparta, wenst vrijdag niet in te gaan op de vermeende interesse van zijn club in Dalmau. "We gaan deze winter onze selectie proberen te versterken met ervaren spelers die zich al bewezen hebben op het hoogste niveau. En dat we moeilijk scoren ziet ook iedereen", laat de opvolger van Henk van Stee weten in een reactie aan Voetbal International. Alleen hekkensluiter PEC Zwolle (negen) kwam nog minder vaak tot scoren.

Mocht Dalmau daadwerkelijk voor Sparta kiezen deze winterstop, dan wordt het zijn derde werkgever in Nederland. In 2018 arriveerde de aanvaller bij Heracles Almelo, waar hij in zijn eerste jaar negentien treffers liet noteren. Het leverde Dalmau een transfer op richting Utrecht. Mede door verschillende blessures is zijn avontuur in de Domstad nooit een groot succes geworden. In maart 2021 wist de door Sparta begeerde spits voor het laatst te scoren.

Denk jij dat Adrián Dalmau bij Sparta Rotterdam past?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
8
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
14
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties