Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adrián en finalist Atlético Madrid schrijven geschiedenis in Valencia

Laatste update:

Atlético Madrid verschool zich allerminst in de openingsfase. Het team van Simeone had geen trek in een vroeg openingsdoelpunt, maar was desondanks naarmate de eerste helft vorderde toch de mindere. Na dik twintig minuten ontstonden de eerste mogelijkheden voor los Che. Jonás, Sofiane Feghouli en Roberto Soldado kregen de bal niet achter doelman Thibaut Courtois, die na ruim een half uur spelen zag hoe Soldado de bal niet de juiste richting met het hoofd meegaf.

Valencia kreeg pas in de slotfase van het eerste bedrijf benauwd. Diego Alves voorkwam dat Radamel Falcao voorbereidend werk van Arda Turan kon afronden, maar ging daarna in de fout. Ricardo Costa kon echter voorkomen dat Adrián van een misstap van de doelman kon profiteren. Vlak voor rust lieten Sergio Canales en Soldado na om het team van Unai Emery alsnog op voorsprong te zetten.

Na de onderbreking sloeg het noodlot toe voor Valencia. Canales moest na een klein uur spelen met een ogenschijnlijk zware blessure aan zijn geopereerde knie vervangen worden en twee minuten later kwam Atlético op voorsprong. Adrián ontving de bal van Diego en schoot diagonaal raak: 0-1. Het was voor de aanvaller zijn elfde treffer dit seizoen in Europa en daarmee schreef hij een Spaans record op zijn naam. Raúl (10, 1999/00) en de tot Spanjaard genaturaliseerde Alfredo Di Stéfano (10, 1957/58) moeten Adrián na donderdag voorrang verlenen.

Valencia had drie doelpunten nodig om alsnog de finale te bereiken, maar faalde in haar missie. Arda en Falcao waren al snel dicht bij de 0-2. In de slotfase liep het duel uit de hand. De scheidsrechter wees naar de stip na een vermeende handsbal van Tiago Mendes, maar de bal werd geraakt door Tino Costa. Er stond een opstootje, waarna Mendes een rode kaart kreeg en de arbiter er uiteindelijk toch voor koos om geen penalty te geven. Valencia kwam daarna niet verder dan inzetten van Tino Costa en Jérémy Mathieu. De laatstgenoemde kreeg de bal wel voorbij Courtois, maar Diego Godin bracht tijdig redding.

Bekijk hier de samenvatting van Valencia - Atlético Madrid:


-
Wint Atlético Madrid de Europa League?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
4
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
36
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties