Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adu moet na zeven maanden al vertrekken bij tiende profclub

Laatste update:

Het contract van het voormalige wonderkind is vernietigd en dus is Adu per direct weer transfervrij, schrijven de Servische media maandag. Dik tien jaar geleden was de Amerikaan zogenaamd een van de grootste talenten ter wereld en kreeg hij zelfs de bijnaam 'de nieuwe Pelé'. Als veertienjarige maakte hij bij DC United zijn profdebuut in de Major League Soccer. Toentertijd was hij ploeggenoot van Earnest Stewart.

Afgelopen zomer leverde hem dat nog een kort verblijf bij AZ op, maar hij kon Marco van Basten op dat moment niet overtuigen van zijn kwaliteiten. Na zijn periode in zijn vaderland startte Adu als tiener al en zwerftocht langs tal van clubs over de wereld. Op zijn conduitestaat prijken clubs als Real Salt Lake, Benfica, AS Monaco, Belenenses, Aris Saloniki, Rizespor, Philadelphia Union en Bahia. Tot een échte doorbraak in het topvoetbal kwam het nooit.

FK Jagodina heeft na een paar maanden ook alweer genoeg gezien en besloten, het seizoen niet met Adu af te maken. De zeventienvoudig Amerikaans international, die in juni 2011 voor het laatst voor de nationale ploeg speelde, kwam geen minuut in actie in de Servische competitie. Het is nu afwachten of er nog een club is, die het met hem wil proberen.

Kan Freddy Adu zijn profcarrière beter beëindigen?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
14
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties