Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advies voor PSV: 'Hij is enorm belangrijk, heeft zelfs in Oranje gespeeld'

Laatste update:

"Hij moet als nestor zijn ervaringen overbrengen op jonge spelers", legt de voormalig oefenmeester uit op Omroep Brabant. De ex-speler van onder meer AZ en Sporting Portugal heeft veel concurrentie: Andrés Guardado, Davy Pröpper en Jorrit Hendrix genieten momenteel de voorkeur. "Maar PSV speelt dit seizoen veel wedstrijden, dus hij komt zeker nog aan bod."

Los daarvan kan Schaars volgens De Mos ook een belangrijke rol spelen 'in de kleedkamer'. "Hij heeft zelfs in het Nederlands elftal gespeeld, dat soort ervaringen moet je delen", vindt de Hagenaar. Hij wijst op de rol van André Ooijer in zijn periode bij Ajax, vlak voor het afsluiten van zijn loopbaan. "Op die manier kan hij zich profileren als verlengstuk van de technische staf."

PSV moet Stijn Schaars hoe dan ook behouden

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties