Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat blij met 'irritante' PSV'ers: 'Zegt iets over mentaliteit en scherpte'

Laatste update:

Ola Toivonen eindigde bovenaan in de verkiezing, Kevin Strootman werd tweede, Dries Mertens vierde en Mark van Bommel vijfde. "Ik ben blij dat in dat lijstje vier PSV'ers zijn opgenomen", reageert Advocaat in NUsport. "Dat zegt iets over de mentaliteit en scherpte van mijn spelers. Ach, het hoort er allemaal bij, er moet nieuws zijn. Krijgen ze het niet, dan zoeken ze het wel. We hoeven er niet moeilijk over te doen. Sommige spelers vinden het leuk, anderen minder. Als trainer heb ik er geen problemen mee."

Van Bommel krijgt het verwijt dat hij teveel overtredingen maakt, maar dat valt volgens Advocaat wel mee. "Van zijn zes gele kaarten dit Eredivisieseizoen waren er zeker drie niet terecht", meent de coach. "Soms heb ik het gevoel dat scheidsrechters blij zijn dat ze hem een kaart kunnen geven, zijn ze daar ook weer vanaf. Van Bommel is een scherpe jongen, speelt vaak op het randje, dat hebben ze hier op de training ook ondervonden. Met hem in de buurt moet je altijd oppassen, hij is nog steeds een winnaar, ook nu. Soms komt hij net wat te laat, dat had ik ook op die leeftijd. Maar Van Bommel moet vooral Van Bommel blijven, je moet hem niet veranderen."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties