Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat blijft ondanks snelle openingstreffer opnieuw puntloos

Laatste update:

Dat Sparta na twee minuten de leiding pakte was een klein wonder, aangezien Reza Ghoochannejhad vlak daarvoor een grote kans kreeg om de thuisploeg op voorsprong te zetten. De Iraniër slaagde er echter niet in om het net te vinden, waarna Jeffrey Chabot aan de andere kant zorgde dat de Friezen het deksel op de neus kregen. Heerenveen ging daarna in de achtervolging en kreeg een aardige kans via Martin Ödegaard.

Reza had niet lang nodig om zijn misser weg te poetsen: de aanvaller prikte na nog geen kwartier spelen uit de counter binnen voor zijn derde competitietreffer van het seizoen. In het resterende halfuur van het eerste bedrijf kregen beide ploegen aardige kansen. Arber Zeneli stuitte op Leonard Nienhuis, terwijl Yuki Kobayashi een afstandsschot rakelings naast zag vliegen. Aan de overkant haalde Martin Hansen opgelucht adem toen een van richting veranderd schot van Craig Goodwin vlak langs zijn doel vloog.

Na de onderbreking duurde het even voordat het eerste doelgevaar te noteren viel. Ödegaard zag met nog een halfuur te gaan een vrije trap op de vuisten van Nienhuis uiteenspatten, maar de doelman had een paar minuten later geen antwoord op een poging van Dumfries. De rechtsback leek voor een voorzet te gaan en schoot de bal uiteindelijk toch tussen de palen. Via Dabney dos Santos en Fred Friday kreeg Sparta in het laatste kwartier nog twee goede kansen, maar hun pogingen wisten geen doel te treffen.

-
Vind jij dat Sparta meer verdiende?

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
14
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
27
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
433

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties